Forretningsområder

Vi hjælper med

Forældreansvarssager

Når der er brud I familier med børn, er det særligt svært at overskue processen. Vores børn er vores dyrebareste, og når det handler om dem sidder følelserne uden på tøjet. Det er derfor en god idé at søge råd ved en advokat, når man går fra hinanden. Som advokat kan jeg hjælpe dig med at skabe overblik, og holde tingene adskilt, når følelserne tager over.

Ejendomshandler

At investere i en bolig er en stor økonomisk beslutning. Som advokat kan vi rådgive dig igennem hele processen, og sikre dig, at der ikke kommer uforudsete overraskelser efterfølgende. Med et advokatforbehold i købsaftalen har du mulighed for at fortryde købet, uden at skulle betale en del af købesummen.

Skilsmisse og bodeling

Når man som ægtefæller går fra hinanden skal I tage stilling til om I ønsker skilsmisse eller separation. Anmodningen sendes til Familieretshuset. Uanset om I vælger skilsmisse eller separation, skal der ske en økonomisk deling af jeres formuer. Det kan være svært at overskue junglen af regler, og der er mange faldgruber I reglerne om ophøret af ægtefællers økonomiske fællesskab.

Med hjælp fra en advokat sikrer I jer, at delingen er sket I overensstemmelse med reglerne, og at der derved ikke er sket en skævdeling, som senere vil blive tilsidesat.

Testamente, fremtidsfuldmagter og ægtepagter

Hos Borghus Advokater har vi stor erfaring med at oprette forskellige juridiske dokumenter, herunder testamenter, fremtidsfuldmagter og samejeoverenskomster. Det er vigtigt for os, at klienten føler sig tryg i processen, og at det endelige dokument passer til dine/jeres ønsker. Vi starter derfor som regel med at afholde et møde, hvor vi sammen finder ud af dine/jeres behov.

Lejeret

At leje sin bolig ud er ikke kun for store boligforeninger. Flere og flere private og mindre virksomheder investerer I ejendomme med henblik for udlejning. Som udlejer er det vigtigt, at have styr på reglerne I lejeloven, samt at der er udarbejdet en lejekontrakt, som sikrer dig som udlejer.